Sök
  • Magnus Blom

Vikingarna gjorde sin plikt - nu litar jag på Troja

Derbyt mellan Kalmar HC och Nybro Vikings blev precis så jämnt och tufft som man kunde ana på förhand. Men det blev till slut Vikingarna som gick segrande ur striden efter 1–2 och det tackar bloggen för som lirade bortasegern till 1.82.


Kassan ökade med en dryg hundring och vi ska försöka stärka den ytterligare inför den stundande julhelgen. Nya tag i helgen med dubbla omgångar.

Dagens spel: Spelstopp 18.59. Kalmar–Troja 2 1.65.

Kalmar har floppat rejält den här säsongen och är inte i närheten av att slåss om en plats till allettan. De kommer också från två uddamålsförluster och känslan är att luften gått ur laget. Det som imponerar är dock KHC:s pp-spel där de ligger på andraplats i serien.

Troja har vunnit sju av sina åtta senaste matcher. Inför förra mötet mot Tranås hade de vilat i två veckor på grund av covid-19, men trots det gjorde de en habil insats och vann med 4–2. Till den här matchen återkommer också Hampus Gustafsson och Victor Gagic och förstärker därmed offensiven. Troja vill behålla segerkänslan och med rätt inställning ska de vinna den här kampen.

Jag lirar 172 kronor på bortaseger.

I hockeykassan 19 spel. +472 kronor.


59 visningar0 kommentarer

© 2023 by Name of Site. Proudly created with Wix.com