Sök
  • Magnus Blom

Victor har två lunchvinnare på Vaggeryd

I kväll spelas det två intressanta fotbollsmatcher lokalt och internationellt. Och travet rullar vidare. I går var det rätt att ligga lågt på spelfronten. Men redan idag på lunchen har jag hittat två drag som körs av samma kusk i Vaggeryd.


Om vi börjar med fotbollen spelas den första semifinalen i Champions League mellan Leipzig och Paris SG. Tyskarna, som för övrigt spöade Tottenham i åttondelsfinalen, eliminerade därefter Atletico Madrid i kvarten.

PSG har knäckt Dortmund och Atalanta på sin väg till semifinalen. Det franska storlaget är klara favoriter, men jag tror det blir jämnare än så. Leipzig är bra. Kryss vid full tid? Sedan tror jag tyskarna tar sig vidare.

Lokalt är det högintressant då Lagans AIK är i farten. Och det är en match av största betydelse eftersom det är jumbon Högsby som tar emot nästjumbon LAIK. Räkna med en drabbning där känslorna kommer att svalla. Vilka håller sig kallast i värmen?


Dagens spel 1: Spelstopp 12.20. Vaggeryds lopp 1. 1) Go Peppergirl (Victor Rosleff)

Treårsmärren tog karriärens första seger i sjätte starten då hon spårade runt om i Halmstad, där hon avslutade med 14,5/s.700 utan att se plågad ut. Bra förutsättningar den här gången och tränare är Jerry Riordan och han har verkligen stallet i toppform. Behåller duktige lärlingen Victor innerspåret ser det ut som en toppchans.

Jag testar 100 VP.

Dagens spel 2: Spelstopp 12.42. Vaggeryds lopp 2. 10) Wine Lane (Victor Rosleff).

Förhoppningsvis har Victor vunnit det första racet och i så fall kommer han ut med stort självförtroende för det här ungdomsloppet för ston, som är öppet för dem som är under 30 år. Där tillhör Victor toppen av kuskarna och det kan behövas då Wine Lane har bakspår över kort distans. Formen är på topp och hon knallade 12,5/s.700 senast på Åby som fyra. Det lär bli högt tempo med många gasglada kuskar och då Victor drar i högertömmen på sista långsidan bör spurten bita bra.

Jag lirar 50 V 100 P.

I kassan: 71 spel. +1020 kronor.

Bloggen litar på duktige lärlingen Victor Rosleff när det gäller Vaggeryds lunchtävlingar.

69 visningar0 kommentarer

© 2023 by Name of Site. Proudly created with Wix.com