Sök
  • Magnus Blom

Två spännande spel i Hockeyettan Södra

I fredags föreslog jag över 5,5 mål i mötet mellan Mörrums GoIS och Borås HC. Som väntat var det svängdörrar i de båda försvararen och redan efter 33 minuter var spelet inne då det blev 2–4. ”Laxarna” vände dock på underläget och vann till slut med 5–4.


Nu väntar nya matcher på söndag och det finns en del intressanta odds att syna i Hockeyettan Södra.

Dagens spel 1: Spelstopp 15.59. Troja–Tyringe över 6,5 mål. 2.00

Troja ångar på och kvaddade senast Karlskrona i seriefinalen med 7–1. Det var klasskillnad från början till slut och nästa delmål för trojanerna blir att säkra seriesegern, även om den saknar betydelse. Senast hade de ändrat om lite i pp-femmorna med bra resultat.

Hampus Gustafsson och Linus Andersson saknades senast och är borta igen. Nu är även Lukas Sjöblom avstängd.

Tyringe ligger sist i tabellen och kommer inte heller att förbättra sin placering med bara två matcher kvar. En poäng på de fyra senaste matcherna skvallrar om att de redan börjat snegla mot fortsättningsserien.

Troja har fem raka vinster mot skåningarna och i tre av dessa matcher har det slutat med över 6,5 mål. Borta vann Troja med 4–1, men gick då på sparlåga. Hemma vill de visa sin klass.

Jag lirar 100 spänn på över 6,5 mål.

Dagens spel 2: Spelstopp 15.69. Hanhals–Kallinge-Ronneby 1 till 3.85.

Snacka om att tränarskiftet gjort effekt på Hanhals, som tagit tre raka segrar och helt plötsligt kan avancera i tabellen. Vid seger passerar de Kalmar och får även häng på Krif. I två av de tre matcherna har de dessutom hållit nollan. De vilade också i fredags och borde vara pigga.

Krif - som var utan matcher på tre veckor på grund av covid-19 - har bara fyra fighter kvar och chansen att nå allettan är liten, även om den finns. Speciellt efter förlusterna mot Borås (1–2) och i fredags Vimmerby (2–7). Hemresan i fredags var säkert extra tung och att de nu ska ladda om för ännu en bortamatch och en lång bussresa känns sådär.

Borta vann Hanhals med 8–5 och att de ska stå i nästan 4 ggr fläsket känns alldeles för högt.

Jag lirar 58 kronor på hemmaseger.

I hockeykassan. 23 spel. +358 kronor.


68 visningar0 kommentarer

© 2023 by Name of Site. Proudly created with Wix.com