Sök
  • Magnus Blom

Två jätteskrällar liras inom V86-spelet

Bloggen lirade två kusar i måndags. Overtimeosåfin galopperade oförklarligt mitt i loppet och därmed försvann segerchansen i ett billigt lopp. First One In kördes tyvärr med skor. Drog dock till spets tidigt, men varvet före mål blev han överrumplad och fick nöja sig med andrapriset.


Tunt med ”bevakningshästar” som startar under veckan men jag kommer i alla fall att lira två jätteskrällar i kväll som startar inom V86-spelet Vågar ni ta rygg?

Dagens spel 1: Spelstopp 21.26. Solvallas lopp 9. 5) Magnolia Boy (Fredrik B Larsson)

Jo, jag ger sexåringen ännu en chans att visa sin kapacitet. Han hade haft halsproblem inför förra starten och hängde med hyggligt i kön som femma. Med den genomköraren i kroppen borde formen vara framflyttad till den här uppgiften. Loppet ser inte speciellt blodigt ut på förhand och löper han upp till sitt kunnande blir i alla fall inte jag överraskad om han speedar till en framskjuten placering, kanske som etta.

Jag lirar 50VP.

Dagens spel 2: Spelstopp 21.40. Jägersros lopp 9. 4) Wrecking Ball (Riccardo Bianchi)

Jag tog ett snack med Riccardo i helgen för att sno ihop en text till kanal75 (https://www.atg.se/V86/nyheter/201102-infor-v86-bianchi-anlitar-toppkusken-minnucci) och han lät riktigt uppåt på sin adept. Åttaåringen drabbades av en gaffelbandsskada förra året, men är nu tillbaka och har fått två lopp i kroppen. Han är kvick ut bakom bilen och den här gången ska han dessutom utrustas med rycktussar för första gången, vilket bör få en positiv effekt. I ett tunt lopp, där favoriten som dessutom har bakspår inte startat sedan i januari, öppnar sig en viss möjlighet att skrälla. Den chansen vill jag vara med på.

Jag lirar 50VP.

I travkassan: 149 spel. +1674 kronor.


78 visningar0 kommentarer

© 2023 by Name of Site. Proudly created with Wix.com