Sök
  • Magnus Blom

Två formstarka drag till Vaggeryd

De flesta travblickarna riktas förstås mot Bergsåker och V75-finalerna med långa E3-finalerna för ston respektive hingstar/valacker som extra krydda. 58 miljoner kronor finns det att kämpa om i potten och jag säljer andelar för 200 spänn på Ica Supermarket Tierp. Ni hittar systemet Hoddles Heta på www.atg.se/icatierp?spelform=V75. Välkomna.

Efter V75-racen avgörs V65 på Vaggeryd med första start start 19.15.

Jag har hittat två spännande drag.

Drag 1: Lopp 3. 7) Cutaway tillsammans med André Eklundh, som tar för sig mer och mer, ser ut att ha en intressant uppgift. De kamperade ihop även i senaste starten, men det slutade med galopp i första sväng då hon var på väg mot spets. Upphämtningen, som man ska ta med en nypa salt, var i alla fall tilltalande och klockan visade 14,7/2000 meter utan att ha helt fritt till slut. Ett kraftigt formbesked med andra ord. I ett ihåligt lopp bör hon göra upp om segern.

Drag 2: Lopp 6. 11) Marys Overandout körs av Sofie Ericsson i ett lopp där kuskarna max hade fått köra 50 lopp under fjolåret. Orutinerade kuskar med andra ord och det lär gasas från början. Det passar den spurtstarke sexåringen som handsken. Han kördes barfota runt om för första gången på två år och han hade ett helt annat kick i steget. knallade 13,8/2000 meter efter tappstart och vassa 11/s.700 med full fart över mål. Med klaff på loppet blir han inte lätt att stå emot. Dra i högertömmen i tid, Sofie.

I kassan: 14 spel. +2724.

39 visningar0 kommentarer

© 2023 by Name of Site. Proudly created with Wix.com