Sök
  • Magnus Blom

Tummen upp för formstarke Stefan Persson

Alice R.C. kördes offensivt på Tingsryd och helt rätt av Oscar Ginman, men när upploppet nalkades var krafterna slut. Hon var sämre än jag trodde och det blev helt enkelt ett felspel från min sida.

Nya tag i kväll på Halmstad.

Den som jag ryggar är Stefan Persson, som tidigare drev en framgångsrik tränarrörelse men som numera är catchdriver.

I helgen ryckte han dessutom in som expert på TV4 och skötte den sysslan med bravur från V75-tävlingarna på Charlottenlund.

Dagens spel 1: Spelstopp 19.39. Halmstads lopp 4. 8) Comes With Age (Stefan Persson)

Jag gjorde en intervju med ”Steffo” för några veckor sedan och frågade om han hade några roliga styrningar framöver. Då nämnde han Comes With Age, som tränas av Mantorps Stefan P Pettersson. Och, efter att ha sett den senaste starten då treåringen satt fast med rubbet kvar i ett E3-kval förstår jag honom fullt och fast. Svårt läge i kväll bakom bilen, men Stefan vet vad han har mellan skalmarna och det känns bra.

Jag spelar 100 VP.

Dagens spel 2: Spelstopp 20.52. Halmstads lopp 7. 11) Enge Kiwin (Stefan Persson)

Storebror Håkan K tränar den här krabaten som hamnade illa till senast och fick backa ned i kön. Avslutningen med ett 1.12,5-varv var positiv och skvallrade om en snar vinst. Lång distans passar perfekt och kommer han vettigt till ser det spännande ut.

Jag lirar 50 VP.

I kassan: 92 spel. +1880 kronor.


Det enda som stör när det gäller ”Steffo” är att han håller på Arsenal men det får jag ha överseende med. I alla fall under de här två racen.


Två framgångsrika profiler inom travet. Johan Untersteiner och Stefan Persson.

85 visningar0 kommentarer

© 2023 by Name of Site. Proudly created with Wix.com