Sök
  • Magnus Blom

Trotjänaren ”Trucken” förlängde kontraktet med Troja

Lagkaptenen och backklippan Daniel ”Trucken” Karlsson Thörnros är klar för sin 18:e säsong i moderklubben IF Troja-Ljungby. Därmed är ytterligare en viktig pusselbit klar i lagbygget. ”Trucken” är speciell då han aldrig spelat för någon annan klubb och är den som gjort flest matcher i Troja. Nu är det klart att lagkaptenen följer med upp i HockeyAllsvenskan och det blir samtidigt hans 18:e säsong i A-laget. ”Jag är väldigt glad att vi fått med vår kapten nu när vi ska ut på en ny resa på hockeyallsvensk nivå,” säger sportchefen Daniel Håkansson till klubbens hemsida Den försvarsstarke backklippan blev bättre och bättre ju längre säsongen led och var en bidragande orsak till att Troja kunde ta sig tillbaka till näst högst serien. ” ”Trucken” är symbolen för vad vi står för och hans senaste säsong är kanske den bästa han gjort i vår rödvita tröja. Han var en av våra absolut viktigaste spelare i playoff och kvalserie. Och blickar vi framåt så kommer hans defensiva spel och roll i boxplay att bli oerhört viktig i en tuff hockeyallsvenska”, säger Daniel Håkansson, som skrev ett ettårskontrakt med sin lagkapten.

I och med ”Truckens” påskrift och kontraktsförlängning har nu Troja klart med elva spelare inför återkomsten till HockeyAllsvenskan.

Trojas trupp 2021/22 Målvakter Wictor Ragnewall Backar Carl Ehrnberg Niklas Enberg Kevin Karlsson Daniel Karlsson Thörnros Anfallare Carl-Johan Sjögren Jesper Emanuelsson Karl Olofsson Jesper Ylivainio Alexander Bjurström Emil Ericsson Ledare Roger Forsberg, huvudtränare Johan Benker, assisterande Pelle Klintberg, målvaktstränare


81 visningar0 kommentarer

Senaste inlägg

Visa alla