Sök
  • Magnus Blom

Trojatruppen testades tillsammans ”Såg bra ut”

Ledigheten är över för den här sommaren. Under måndagen samlades de 22 hockeykrigarna i IF Troja-Ljungby och genomförde några gemensamma tester i Kungshögshallen och i gymmet i Ljungby Arena.


– Det såg riktigt bra ut och killarna har verkligen skött sommarträningen, kommenterade Trojas tränare, Roger Forsberg.

Som vanligt var stämningen uppsluppen när spelarna och ledarna träffades igen efter semesteruppehållet. Det skämtades friskt och alla var på gott humör innan det var dags att genomföra testerna.

– Vi kör olika övningar under tre dagar för att kolla killarnas status, berättade Forsberg, som var nöjd med resultaten under den första dagen då det var spänst och uthållighet som stod på programmet i form av ett DASD-test i Kungshögshallen med fyra maxlöpningar i 30 sekunder.

Det bästa testet i spänst hade för övrigt Felix Wermelin med ett stående hopp på 3.04.

– Det är riktigt bra, underströk Forsberg.

Tillbaka i Ljungby Arena följde ett CHINS-test för armar, bål och axlar.

Under tisdagen fortsätter testerna för Trojaspelarna med bland annat 20 meter på tid via laser, men även smidigheten kommer att sättas på prov.

Allt avslutas på onsdag med BIP-tester med olika övningar för benen.

– Vi kör funktionella övningar så att vi belastar kroppen på olika sätt. Av resultaten att döma ser det riktigt bra ut överlag. All heder åt killarna som verkligen visat bra talter under sommaren, rosar Forsberg.

Torsdag och fredag är det individuell isträning, medan det på måndag i nästa vecka är dags för det första gemensamma ispasset.

– Det ska bli kul att det sätter igång igen. Alla verkar sugna, så även jag, slutar Roger Forsberg.

Terry Hägg kollar hur långt Niklas Enberg hoppade i stående.

177 visningar0 kommentarer

© 2023 by Name of Site. Proudly created with Wix.com