Sök
  • Magnus Blom

Trojaspelare flyger över till Danmark

Tre spelare med förflutet i IF Troja-Ljungby kommer nästa säsong att spela i danska Herlev Eagles.

Trion det handlar om är backarna Alexander Edström och Anton Johansson samt anfallaren Mattias Åkesson.

Herlevs sportschef Nicolai Flindt uttalar sig följande på klubbens hemsida om Edström:

”Med Alexander får vi en back med mere end 350 kampe i Allsvenskan og 1. division i Sverige. Han er taktisk dygtig og har store offensive kvaliteter. Endvidere spiller han right og det har vi ledt efter. Efterretningerne fortæller også at vi med Alexander får en ydmyg og hårdtarbejdende spiller med en god og positiv indstilling. Vigtige egenskaber i den måde vi opbygger vores hold.”

Om Åkesson säger han så här: ”Planen var at starte ud med 7 imports, men et par rigtigt gode nyheder fra forretningssiden gjorde at vi besluttede at tilknytte yderligere en. Valget er faldet på Mattias Åkesson.En spiller som har haft hele sin ishockeykarriere i en og samme klub er ikke nem at flytte. En række samtaler med både Patric og mig, overbeviste imidlertid Mattias om, at en ny klub og et nyt land kan sætte ny fart i en karriere og nu glæder vi os bare til at præsentere ham i Eaglestrøjen.

Også med Mattias får vi en spiller med de egenskaber vi vægter meget højt i Herlev nemlig ydmyghed, arbejdsmoral og teamspirit.”

Om Johansson lyder följande: ”Anton Johansson er en spiller vi tidligere har været i dialog med, men sidst var vi en postgang for sent ude. Derfor er vi rigtigt glade for at det er lykkes i denne omgang. Anton er en stor og stærk defensiv back med masser af pondus. Han får en vigtig rolle på Eagles-holdet i sæsonen 202/21. Ikke kun som spiller, men også som rollemodel for vore unge danske backer.” 

I det danska laget spelar sedan tidigare Alexander ”Flash” Lindqvist Hansen, som går in på sin andra säsong. Innan dess spelade han fyra säsonger i Troja. Innan han hamnade i Dnmark gjorde han även en säsong i Västervik.65 visningar0 kommentarer

© 2023 by Name of Site. Proudly created with Wix.com