Sök
  • Magnus Blom

Trojas preliminära träningsmatcher på försäsongen

Efter tre säsonger i HockeyEttan är IF Troja-Ljungby tillbaka i HockeyAllsvenskan igen och förberedelserna är i full gång med att få ihop spelartruppen. Även när det gäller träningsmatcherna är arbetet i stort sett klart kan bloggen avslöja.


– Ja, preliminärt är vi klara med hur det kommer att se ut. Vi har inte riktigt fått klart med alla matcher ännu, men det ser spännande ut och tanken är att vi ska genomföra åtta matcher, rapporterar Trojas tränare, Roger Forsberg.

Är du nöjd med motståndet?

– Absolut. Vi inleder förhoppningsvis mot Rögle hemma, men det är fortfarande lite oklart. Sedan har vi Nybro som är ett topplag i ettan, danska Herlev samt fem matcher mot konkurrenter (Vita Hästen, Kristianstad, Tingsryd och HV 71) från allsvenskan. Det är tuffa matcher hela tiden och det är något vi behöver för att komma in i tempot på den här nivån, säger Forsberg.

Trojas träningsmatcher på försäsongen ser preliminärt ut så här: 17/8 Rögle (hemma), 25/8 Nybro (b), 28(7 Herlev (b), 3/9 Vita Hästen (b), 7/9 Kristianstad (b), 14/9 Kristianstad (h), 17/9 Tingsryd (h), 18/9 HV71 (b).

Seriestarten är planerad att ske den 24/9.


309 visningar0 kommentarer

Senaste inlägg

Visa alla