Sök
  • Magnus Blom

Trojas assisterande kapten förlängde ”En kulturbärare”

Nykomlingen IF Troja-Ljungby fortsätter att presentera kontraktsförläningar till kommande säsong. Under gårdagen var det kaptenen Daniel Karlsson Thörnros och idag presenterades assisterande kaptenen Tobias Törnkvist.


27-åringen tillhör veteranerna i Troja och går nu in på sin åttonde säsong i den rödvita munderingen. ”TT”, som har skånska Jonstorp som moderklubb, kom till Troja mitt under säsongen 2014/15 från Oskarshamn.

”TT” har totalt spelat 296 matcher för Troja och den gångna säsongen blev det 14 poäng på 50 matcher efter fem mål och nio assist.

Daniel Håkansson, Trojas sportchef, säger följande till hemsidan om kontraktsförlängningen av Trojas assisterande kapten:

”TT:s betydelse för vårt lag är otroligt stor och han går nu in på sin 8:e säsong i Troja-Ljungby, vilket betyder att han tillhör en av våra kulturbärare Han är en viktig del i vårt boxplay, gör allt för att laget ska vinna och står upp när det blir fysiskt spel. Jag är väldigt glad att TT och Troja-Ljungby åter är på HockeyAllsvensk nivå”.

I och med ”TT”:s underskrift har nu Troja klart med 13 spelare till kommande säsong i HockeyAllsvenskan.


Trojas trupp 2021/22

Målvakter

Wictor Ragnewall

Backar

Carl Ehrnberg

Niklas Enberg

Kevin Karlsson

Daniel Karlsson Thörnros

Anfallare

Carl-Johan Sjögren

Jesper Emanuelsson

Karl Olofsson

Jesper Ylivainio

Alexander Bjurström

Emil Ericsson

Julius Vähätalo

Tobias Törnkvist

Ledare

Roger Forsberg, huvudtränare

Johan Benker, assisterande

Pelle Klintberg, målvaktstränare


53 visningar0 kommentarer

Senaste inlägg

Visa alla