Sök
  • Magnus Blom

Trojacentern förlänger kontraktet ”Viktig för oss”

Det har gått en dryg vecka sedan IF Troja-Ljungby blev klart för spel i allsvenskan säsongen 2021/22. Under måndagen blev det klart att en viktig pusselbit i lagbygget förlängde sitt kontrakt.

Den som signade på för ytterligare en säsong var 26-årige centern Karl Olofsson, som därmed går in på sin tredje säsong i den rödvita tröjan. Kalle, med Trollhättan som moderklubb, har gjort 97 matcher i Trojas mundering och svarat för 61 poäng efter 30 mål och 31 assist.

Innan Kalle hamnade i Troja spelade han två säsonger för Kallinge-Ronneby IF i division 1. Dessförinnan representerade han Södertälje S, även det under två säsonger, där han gjorde en säsong i allsvenskan där han producerade tre poäng via två mål och en assist på totalt 60 matcher.

”Kalle var väldigt viktig för oss vid avancemanget och har under sina två säsonger i Troja haft en fin utveckling. Jag tror starkt att Kalle klarar driva sin ”line” även nästa säsong på en högre nivå”, säger sportchef Daniel Håkansson på klubbens hemsida.

Sedan tidigare har anfallarna Jesper Ylivainio, Jesper Emanuelsson och Carl-Johan Sjögren kontrakt inför kommande säsong.


Trojas lagbygge 2021/22

Målvakter

– 

Backar

– 

Anfallare

Karl Olofsson

Carl-Johan Sjögren

Jesper Ylivainio

Jesper Emanuelsson

Trojas klubb-och sportchef Daniel Håkansson förlängde kontraktet med en viktig kugge.

137 visningar0 kommentarer

Senaste inlägg

Visa alla