Sök
  • Magnus Blom

Troja vinner och ett spännande skrälldrag

Bloggen trodde på Huddinge och Troja senast och totalt släppte de in ett mål, men lik förbannat gick dubbeln åt skogen. Huddinge–Karlskrona slutade 1–0, men Troja–Mariestad slutade 1–1. En besvikelse.


Nya tag.

Idag är det tre matcher på agendan och bloggen lirar tre olika spel.

Dagens spel: Spelstopp 15.59. Dalen–Mariestad 2 till 2.80.

Dalen har tappat lite i toppen och inte tagit någon trepoängare på fem matcher. Senast blev det en straffseger borta mot iskalla Karlskrona.

Mariestad straffbesegrade Troja i fredags med 2–1. Laget såg betydligt bättre ut än i onsdags och uppträdde med ett hlt annat go. Gör de en liknande insats ikväll borde de ha en hygglig segerchans. De ligger åtta poäng bakom Dalen, men har två matcher mindre spelade. En seger skulle innebära att de kan smita förbi i tabellen vilket givetvis är en morot.

Bloggen lirar 50 spänn på en bortaseger till 2.80.

Dagens spel: Spelstopp 15.59. Troja–Skövde 1 till 1.89 för - 1,5 och över 5.5 mål till 1.72.

Troja gick en tuff batalj i fredags mot Mariestad där de föll med 1–2 efter straffar. Då fick de Victor Gagic skadad. I övrigt är alla med. Med bara tre matcher kvar att spela är det bara seger som gäller om de vill avancera i tabellen. Borde vara ett hungrigt lag som kommer till spel och jag lirar på att de vinner med minst två mål.

Skövdes tåg gick förmodligen senast då de torskade med 1–9 mot Mörrum hemma! Lär vara revanschsuget, men ska inte kunna stå emot här och försvarsmässigt läcker det som ett såll vilket 61 insläppta mål på 16 matcher understryker.

100 kronor på Trojavinst till –1,5 och 100 kronor på över 5.5 mål.

I hockeykassan: 53 spel. 0 kronor.

Backen Niklas Enberg och hans Troja vinner hemma mot Skövde med klar marginal - tror bloggen.

70 visningar0 kommentarer

© 2023 by Name of Site. Proudly created with Wix.com