Sök
  • Magnus Blom

Troja tar emot Visby/Roma på söndag ”Bra värdemätare”

För ett halvår sedan skulle IF Troja-Ljungby tagit emot Visby/Roma HK i playoff 3 i Ljungby Arena. V/R vann första mötet, men returen blev aldrig av då covid-19 kom. Men på söndag blir det i alla fall en träningsmatch mellan lagen.


– Det kommer att bli en bra värdemätare för vår del, hävdar Trojas tränare, Roger Forsberg, vars manskap råkade ut för säsongens första förlust i onsdags efter 2–6 borta mot Kristianstads IK.

– Vi släppte in fem mål i boxplay och det är givetvis inte acceptabelt. Speciellt att vi drar på oss utvisningar i anfallszon är något vi måste minska ordentligt. Nu har vi gått igenom matchen tillsammans och vi har alltid den sista kampen som referens. Så nu vet vi vad vi behöver förbättra framöver.

Visby, som spelar dagen innan mot Halmstad, är ett pålitligt lag som är en ständig gäst i allettan där de alltid ger sitt yttersta.

– Jag vill att vi blir mer beslutsamma och agerar lite rappare i bakplanen. Framåt ska vi fortsätta vara kreativa, för i spelet fem mot fem såg det riktigt bra ut mot Kristianstad, menar Forsberg.

Emil Ericsson och Tim Bothén är tillbaka efter sina sjukdomar och är tillgängliga för spel.

Däremot missar Felix Wermelin fighten då han i sin tur insjuknat.

Hur står det till med Wictor Ragnewall?

– Jo, han var med på isen och körde idag. Om han kommer att stå avgörs efter värmningen på söndag, avrundar Roger Forsberg.

Vill man följa söndagens träningsmatch på första parkett finns det platser kvar att uppbringa i restaurangen.

– Vi erbjuder en klassisk kalkonmiddag och det finns fortfarande platser kvar. Bokar platser görs via mig, hälsar restaurangansvarige Ingemar ”Igge" Robertsson, som nås på 070-5170370.

Troja har kvar att möta Borås hemma (onsdag) samt Tingsryd borta (fredag) innan allvaret drar igång den 3 oktober mot Hanhals borta.


Trojaanfallaren Felix Wermelin har insjuknat och missar söndagens match mot Visby/Roma.

120 visningar0 kommentarer

© 2023 by Name of Site. Proudly created with Wix.com