Sök
  • Magnus Blom

Troja kommer bjuda publiken på målkalas

I onsdags var dubbeln inte långt borta från att sitta. Tranås avväpnade Hanhals enkelt med 5–2 och Vimmerby hade såväl 2–1 som 3–2 och ett kraftigt spelövertag mot Kalmar, men med mindre än fem minuter kvar utjämnade gästerna till 3-3 och förstörde därmed spelet. För att strö extra salt i såret vann förstås Vimmerby efter straffar...


Surt sade räven, men det går inte att gräva ned sig alltför mycket då det ständigt kommer nya spelobjekt.

Dagens spel. Spelstopp 16.00. Troja-Borås över 6 mål. Odds 1.93.

Troja leder Hockeyettan Södra och de visade varför i onsdags, då de bortabesegrade tvåan Nybro med klara 3–0. Och det var inget snack om saken, där speciellt spelet i slutperioden imponerade stort. Det som var glädjande var att pp-spelet fungerade och två av målen kom i den spelformen. Till matchen blir det målvaktsbyte i Troja då Wictor Ragnewall får vila och Anton Hjalmarsson gör en efterlängtad säsongsdebut.

Trampar Troja, som i år är betydligt mer fartfyllt och kreativt framåt, gasen i botten från start är känslan att det kan rinna iväg ordentligt inför hemmapubliken, som på söndag är utökad till 300 åskådare.

Borås ligger näst sist i tabellen och har endast mäktat med att vinna borta mot jumbon Tyringe med 3–2. Visserligen har de bara tagit en poäng på de fyra senaste matchen och formen verkar sval för dagen, även om det rört sig om målsnåla uppgörelser så här långt.

Borta mot Troja ska de helt enkelt spela andrafiolen.

BHC har fått lämna tillbaka backlånet Karl Jonsson till BIK Karlskoga, men i gengäld värvat Lukas Frank, som tillhörde Karlskrona i början av säsongen, men som närmast kommer från div 3-laget Falköping.

Jag tror på över sex mål i matchen och lirar 100 kronor.

I hockeykassan: 10 spel. +200 kronor.


80 visningar0 kommentarer

© 2023 by Name of Site. Proudly created with Wix.com