Sök
  • Magnus Blom

Troja har spikat A-lagstruppen

Det har rört sig en hel del på spelarsidan i IF Troja-Ljungby, som nu har spikat truppen inför kommande säsong i Hockeyettan Södra.


Den som blev sist in i truppen var centern Karl Olovsson, som gjorde sin debutsäsong i Troja 2019/20, där han på 46 matcher producerade 29 poäng efter 13 mål och 16 assist. Alla kommer väl ihåg det avgörande målet mot Boden i den sjätte perioden i play off 2.

-Jag har under en längre tid haft en positiv dialog med Kalle och jag har hela tiden känt att det skulle bli så att han stannar hos oss, kommenterar sportchef Daniel Håkansson till klubbens hemsida.

Håkansson fortsätter: -Han hade en viktig roll redan under förra säsongen där han tog mer och mer ansvar ju längre säsongen gick. Detta är en grymt viktig förlängning då jag gärna ser spelskickliga centrar som klarar spelet i båda ändar av banan. I och med Kalles signering är vi starka i mitten och har flera alternativ på centerplatserna.

Troja inleder därmed säsongen med två målvakter, sju backar och tretton anfallare i truppen, vilket betyder att den bästa juniorbacken får chansen att regelbundet träna med A-laget som är kraftigt föryngrat mot föregående säsong.

De som försvunnit från A-truppen är målvakten Anton Svensson, backarna Carl Ernstig, Alexander Edström och Jonatan Nielsen samt anfallarna Sebastian Hansson, Hampus Olsson, Oscar Öhman och Mattias Åkesson.

Troja inleder seriespelet borta mot Hanhals den 3 oktober.Trojas sportchef Daniel Håkansson har nu truppen klar som inleder säsongen 2020/21.

115 visningar0 kommentarer

© 2023 by Name of Site. Proudly created with Wix.com