Sök
  • Magnus Blom

Troja förstärker backsidan

IF Troja-Ljungby har gjort klart med en ny spelare till kommande säsong och det är den 22-årige backen Måns Hansson, som närmast kommer från spel i alpligan tillsammans med Zell am See från Österrike.

– Även om Måns är förhållandevis ung är han relativt rutinerad och har spelat på en hög nivå tidigare och gjort det bra, säger Trojas sportchef, Daniel Håkansson.

Måns, som har Malmö Redhawks som moderklubb, är en högerfattad spelskicklig back som även representerat Kristianstads IK i division 1 samt IK Oskarshamn i allsvenskan. Han är även bokförd för två SHL-matcher med Malmö säsongen 2016/17.

– Jag har letat efter en spelande back med högerfattning som ska kunna bli en viktig tillgång för oss i powerplay och jag är glad att Måns valde att spela för Troja, fortsätter Håkansson.

Måns Hansson, som den gångna säsongen svarade för 26 poäng efter fem mål och 21 asssit på 43 matcher för Zell am See, kommer att ansluta till övriga spelare i truppen under tisdagen för att genomgå de tester som samtliga ska göra under två dagar innan det är dags att ta semester.


Trojas sportchef Daniel Håkansson kan räkna in nye backen Måns Hansson i spelartruppen.

73 visningar0 kommentarer

© 2023 by Name of Site. Proudly created with Wix.com