Sök
  • Magnus Blom

Tredje LIF-spelaren till Guddarp ”En drömvärvning”

Guddarps IF ligger sannerligen inte på latsidan när det gäller Silly Season. Tidigare i veckan har de gjort klart med Filip Ekholm och Erik Johannesson från Ljungby IF. Nu kan ett tredje namn från LIF läggas till.


Som bloggen avslöjade i början på veckan kommer Guddarp att presentera nyförvärv från storebror Ljungby IF.

Det tredje namnet som kan adderas in i Giffarna är den 28-årige högerbacken Eric Bengtsson, som har två starka säsonger bakom sig i LIF, men som nu alltså väljer att återvända till Kämpevallen.


Sportgruppen i Giffarna skriver så här på facebooksidan angående det senaste nyförvärvet:

Drömvärvningarna avlöser varandra och idag är det dags att presentera tredje nyförvärvet och andra återvändaren till GIF - Eric "Bengan" Bengtsson är nämligen tillbaka!

Bengan har gjort två framgångsrika år i LIF men nu är det dags att kliva tillbaka till det gamla gänget. Bengans försvarsspel har definitivt varit saknat då han de sista åren hos oss växte ut till en jätte (trots sin storlek) och var en av våra absolut viktigaste spelare under framför allt ett par år. Dessutom på träningar en otroligt tjurig kille på det bästa viset då han vägrar att förlora även på träning. Bara det skall bli en härlig ingrediens att få tillbaka förutom det faktum att det är en mycket begåvad fotbollsspelare.

- Bengan var på gång tillbaka redan förra året men valde då att köra ett år till i LIF i trean, och det var klokt gjort. Han har samlat på sig massor av erfarenhet och kommer bli en stor ledare för oss på alla sätt och vis. Vi har unnat han allt framgång och sett positivt till att han gjort några år i LIF och utvecklats vidare, men är givetvis glada han nu är tillbaka hos oss igen, hälsar sportgruppen.


Med LIF-trion Filip Ekholm, Erik Johannesson och Eric Bengtsson står Giffarna bra rustat inför den kommande säsongen i division 5.

Men det kommer mera framöver.

Känner ni till något som händer under Silly Season i den lokala fotbollen? Mejla gärna i så fall in uppgifter till 480blom@telia.com.

Eric ”Bengan” Bengtsson hälsas välkommen tillbaka till Guddarp av tränaren Daniel Sumiqi. Foto: Guddarps IF

126 visningar0 kommentarer

© 2023 by Name of Site. Proudly created with Wix.com