Sök
  • Magnus Blom

Tre spännande travdrag till Mantorp

Två rejäla missräkningar med Global Approval och Four Guys Dream som båda svek grovt. Kul däremot att det tredje draget M.T.One Wish levererade från utvändigt ledaren och slutade tvåa till 38 gånger pengarna och 7,65 på plats. Tack för det.

Bloggen vill passa på och tacka alla följare en God Jul.


I kväll blickar vi mot Mantorp som har uppesittarkväll och V75 på programmet. Hitta en del spel som kan vara värda en slant.

Dagens spel 1: Spelstopp 19.52. Mantorps lopp 7. 5) Ole (Rikard N Skoglund)

Femåringen, som tränas av Hans-Owe Sundberg, kommer med två raka segrar. Först vann han från utvändigt ledaren och senast via en långspurt som resulterade i seger strax innan mål. Perfekt läge nu bakom bilen och han är superintressant i ett öppet lopp.

Jag spelar 100 VP.

Dagens spel 2: Spelstopp 21.00. Mantorps lopp 10. 4) Herakles (Stefan Persson)

Den sexårige valacken är helt bortglömd av någon märklig anledning. Han har nämligen gått bra varje gång på slutet och med perfekt spår och passande kort distans. Skulle ”Steffo” kuppa till sig ledningen kan han överraska.

Jag stöttar med 100 VP.

Dagens spel 3: Spelstopp 21.42. Mantorps lopp 12. 9) Eros Zola (Erik Adielsson)

Den Flemming Jensen-tränade fyraåringen imponerade något oerhört senast. Tråkigt läge nu och bakskorna åker dessutom på, men det går inte att blunda för insatsen han gjorde. Adielsson upp nu och det känns spännande.

Jag kliver in med 100VP.

I travkassan. 193 spel. +2200 kronor.


74 visningar0 kommentarer

© 2023 by Name of Site. Proudly created with Wix.com