Sök
  • Magnus Blom

Tre rysarspel till Solvallas V75-finaler

Hade tre tips till dan före dan. Det började bra då Ole vann överlägset från utvändigt ledaren. 2.58 var dock klent. Herakles blev ett stprt stallskrik, men han fick nöja sig med fjärdeplatsen. Eros Zola var urusel och knappast vid sunda vätskor. 199 spänn back.

Nya tag till Solvallas klassiska V75-finaler på annandagen, där jag hittat tre rysardrag som borde ge hygglig återbäring.

Ni som är sugna på att vara med på ett andelsspel som jag plitat ihop hittar det på atg.se/icatierp där ni letar upp Hoddles Heta. Välkomna.

Dagens spel 1: Spelstopp 16.42. Solvallas lopp 6. 1) Charles Du Sud (Maxime Marais)

Den fyraårige valacken satt invändigt i försöket, men gick bra sista 700 meterna då han kom loss även om han inte kunde hota 2( Trumpie. Den här gången har han ett bättre läge och skulle han få en fin smygresa kan skrällen vara ett faktum.

Jag spelar 50V och 100P.

Dagens spel 2: Spelstopp 17.27. Solvallas lopp 8. 4) Gal Gadot Racing (André Eklundh).

Eklundh lastade upp sitt sto till Bergsåker, men fick där galopp i kanonläge i första sväng för Erik Adielsson. Kördes runt sedan och blev sexa. Formen sitter där och med bara fyra på start kommer hon att få ett kanonlopp. Hon är definitivt inte sämre än någon annan, men blir bortglömd då formraden är missvisande.

Jag spelar 50V och 100P.

Dagens spel 3: Spelstopp 18.42. Solvallas lopp 11. 9) Franklin Face (Stefan Persson)

Femåringen var med i Halmstad i förra veckan, men hamnade invändigt och behövde knappast duscha efter loppet. ”Steffo” har gått från klarhet till klarhet som kusk och tillhör nu topp 10 i landet. Kan han vara kall och sitta still fram till upploppet kan det bli intressant.

Jag stöttar med 50VP.

I travkassan: 196 spel. +2001 kronor.


Bloggen vill passa på att tacka alla följare och önskar samtidigt en god fortsättning på julhelgen.


85 visningar0 kommentarer

© 2023 by Name of Site. Proudly created with Wix.com