Sök
  • Magnus Blom

Tröttsamma tvåor - och referent i ikväll

Att bli tvåa är jobbigt, inte minst inom travet. Mina tips till Åby fick inta ta platserna och det är helt enkelt tröttsamt.


Zacapa Grim avslutade bra i vida spår men fic nöja sig med andraplatsen. Pengarna tillbaka dock på platsliret. Opulent Tile försvarade spets och såg ut som en vinnare i det längsta, men fick vika sig sisga biten för den som satt i rygg.

Dagens spel 1: Spelstopp 18.48. Kalmar lopp 2. 5) My Liberty (William Ekberg).

En som haft tråkiga utgångslägen på slutet är My Liberty, sock avslutade strålande senast som tvåa efter ett slutvarv i underkant av 1.13 med 10,8/s.800 i spåren. Nu kommer hon ut över passande kort distans och får hon smyga med i ryggar kommer hennes speed att bita bra till slut över upploppet.

Jag synar henne på toton och lirar 50VP.

Dagens spel 2: Spelstopp 21.15. Umåker lopp 9. 4) Te Quiero Grif (Mats E Djuse).

Åttaåringen har smygform och var ute senast i ett V75-lopp och slutade femma efter en invändigt resa över lång distans, där Raja Ribb vann (med galopp). Formintrycket var bra och kusktalangen Mats E Djuse kör med stort självförtroende för dagen.

Han är värd att stötta på toton. Jag provar med 50 VP.

I kassan: 51 spel. +2106.


Mer trav. Ni som är sugna på att vara med på andelsspel till V75 på Åby så hittar ni Hoddles Heta, som jag är ansvarig för, när ni loggar in på atg.se/icatierp. Välkomna.


Avslutningsvis. I kväll hoppar jag in som referent i div 3-mötet mellan Ljungby IF–Nybro IF på Lagavallen, där matchstarten är satt till 19.30. Ni kan beställa hem appen Min Fotboll om ni vill höra min ljuva stämma som är en blandning av norrländska och småländska.

Jochim Gustafsson från sportgruppen sköter filmandet.

LIF har som nykomling inlett starkt och hållit nollan i båda matcherna mot Högsby (2–0) och Ronneby (0–0). Nybro lirade 2–2 i tisdags hemma mot Saxemara. Knapp fördel för LIF?


I kväll blir det ett nytt inhopp som referent mellan Ljungby-Kalmar på Lagavallen.

144 visningar0 kommentarer

© 2023 by Name of Site. Proudly created with Wix.com