Sök
  • Magnus Blom

Taxirörelsen fortsätter ett tag till...

I lördags agerade jag taxichaufför åt kompisen Lasse och därmed blev det inget firande i samband med V75-vinsten.

Tydligen har det inhoppet spridit sig i Ljungby.


För idag är det dags igen för en ny tur.

Grabben Patric ska åka tåg från Alvesta vid middagstid och givetvis ställer man upp och kör.

På hemvägen blir det ett stopp i Ryssby hos kompisen Igge för att surra lite.

Kanske skulle dra igång en rörelse, trots allt?


Har hittat några spel under dagen, där vi börjar med lunchlopp på Lindesberg och avslutar med Åby på kvällen.

Dagens spel 1: Lindesberg, lopp 2 6) Raoel Attack (Markus B Svedberg). Spurtade vasst näst senast. Var ute i ett ungdomslopp senast och bjöds på ett helt omöjligt lopp och tröttnade i spåren. Nu hoppar chefen upp igen och vi kan förvänta oss en bättre insats. Svårbedömd motstånd, men han är värd att syna. Jag lirar 50 VP.

Dagens spel 2: Åby, lopp 2 5) In Love Di Quattro (Per Lennartsson). Fick jag in på radarn inför debuten hos Robert Bergh då träningsrundorna gick i dur. I loppet tog han några galoppsteg i starten, men stegade sedan enkelt undan där han visade under 1.10 på sista långsidan. Känslan var att det här rör sig om en klassklättrare. Nu är det autostart och vasse Lennartsson i jollen. Den här uppsittningen bränner han inte. 200 V.

Dagens spel 3: Åby lopp 6 7) Bear Hope (Björn Goop). Är kanske ingen större stjärna, men han såg kaxig ut som fastlåst på Solvalla senast. Nu kommer han ut i ett långlopp och känslan är att BG kommer kasta loss på sista långsidan. Då får övriga hålla i hatten. 50 VP.

I kassan: 30 spel. +2091.


I övrigt från gårdagen. Öystein Tjomsland sopade rent på Östersund då han tog en trippel i Stoderbyt och en dubbel i Kallblodsderbyt. Det är bara att lyfta på kepsen.


Under onsdagskvällen färdigspelades även Championship i England och vi hälsar två klassiska lag från Tipsextra-tiden välkomna tillbaka till Premier League.

Dels Leeds, som blev klart i förra veckan, men även West Bromwich som klarade andraplatsen eftersom Brentford torskade hemma mot Barnsley.

Känns skönt med tolv klara poäng för Spurs nästa säsong.Nya travdrag från Bloggen. Blir det nytt jubel?

79 visningar0 kommentarer

© 2023 by Name of Site. Proudly created with Wix.com