Sök
  • Magnus Blom

Tack för kaffet, Johan!

Rubriken är lite tillspetsad, för ni som känner mig vet att jag inte dricker kaffe.

Men den var lämplig att plocka fram efter gårdagens spel på Jägersro.


Det har gått trögt med speldragen på sistone och därför kändes det extra skönt när Johan Svensson på ett elegant sätt styrde in Mahara Gutha. Loppet blev precis som jag analyserade. Snabbt till spets och sedan skulle dramatiken vara över.

Trots att hon var segerlös i 13 starter tyngdes hon hårt på toton och blev ”uppsnackad" på atg-ive och trycktes ned till 3.13.

Jag hoppas ni var några som ”ryggade”, för det känns som formen är på gång igen.

Johan bokförde sig för övrig för en dubbel då han även vann med Zoko Lane, trots tre tillägg. Kul att det går bra för Johan, som är en skön prick som dessutom är en stor supporter av Varbergs BoIS.

I kassan: 30 spel. +2091.


I kväll avgörs V86-omgången på Östersund, som inkluderar Stoderbyt och Kallblodsderbyt. En trevlig sommarbana som jag besökte med mina vänner Igge och Lasse för två år sedan på vår travturné.

Tanken var att vi skulle varit på plats för tio dagar sedan och sett kvalen, men det sket sig i år.

Det är jackpot i kväll, men jag ligger lågt. En som däremot är i elden och har bra koll på kallbloden är Ove A Lindqvist, som jag gjorde en intervju med för travcash.se. Den kan ni ta del av här: https://travcash.se/v86-tips/infor-v86-22-7-ove-a-lindqvist-har-kanonkoll-pa-kallbloden/


Avslutningsvis: Aston Villa besegrade Arsenal med 1–0 i PL. Det betyder att Tottenham, för fjärde säsongen i följd (!), slutar före sina rivaler om vilka som är bäst i Norra London.

På söndag avslutar Spurs PL-säsongen med bortamatch mot formlösa Crystal Palace.129 visningar0 kommentarer

© 2023 by Name of Site. Proudly created with Wix.com