Sök
  • Magnus Blom

Tack för all feedback - litar på bröderna Persson

Fredagen är över och det hände en hel del positiva saker på agendan. Först var det fotboll med Ljungby IF där jag fick äran att kommentera matchen. Sedan var det trav där draget gjorde sitt och det hela avrundades med lite hockey med IF Troja-Ljungby.


LIF fick hårt motstånd mot Åryds IK, men lyckades vinna med matchens enda mål av Enes Smajlovic. Och vilket mål sedan av 34-åringen som på helvolley fick till en drömträff som gjorde att nätet stod som en strut. En het kandidat till årets mål på Lagavallen.

Att kommentera LIF:s hemmamatcher har varit roligt. Nästa gång det sker blir mot Växjö Norra om två veckor. Längtar redan.


Troja drog igång försäsongens träningsspelade på bästa sätt då det blev seger borta mot Kristianstads IK med 3–0. En seger som imponerar då KIK tidigare vunnit både över Malmö och Rögle.

Tränaren Roger Forsberg var nöjd med inställningen bland sitt manskap och det är något som måste sitta i hela säsongen om det ska bli någon framgång.


Framgång blev det också på travspelet efter en motig period. Jag följde loppet i fotbollspausen på mobilen och fick ”skrika in” Fredrik Persson och Newlight Coger till målfotovinst till 6.34 och 1.70 på plats. Tackar.

Dagens spel 1: Spelstopp 18.20. Solängets lopp 10. 5) Four Guys Dream (Stefan Persson)

Ett spel med både hjärtat och hjärnan. Fyraåringen har skyhög kapacitet för klassen och var tänkt som en derbykandidat. Nu visade det sig att han aldrig var anmäld. Näst senast i comebacken på Axevalla var träningsrapporterna positiva och jag spikade på andelsspelet på V75. Det var en fröjd att få ”jobba in” Stefan och brorsan Håkan K Perssons adept över upploppet vilket gav drygt 955 000 kronor tillbaka till 64 lyckliga vinnare.

I finalen på Åby blev det en tidig galopp som förstörde möjligheterna efter lite strul med huvudlaget.

Till dagens start blir det helstängt huvudlag (som vid segern näst senast) och resan upp till Örnsköldsvik har gått klockrent, då han både ätit och druckit bra. En strykning på tvåan innebär lite mer plats i volten och får Stefan iväg honom räds han inget i det här gänget. Visst, formstarke Björn Goop har en hygglig pålle i 6) Jackpot Vrijthout och även finske gästen 10) Anything for You är skaplig.

Men, jag tror inte de åker från Halmstad för att besöka Foppaland utan för att vinna loppet.

Jag testar 100 VP på den här kapable krigaren.

I kassan: 76 spel. +1358 kronor.


Slutligen vill jag tacka alla som läser och delar ut feedback till blomkollen.com.

Bloggen hoppas på Four Guys Dream i V75-6 idag.

77 visningar0 kommentarer

© 2023 by Name of Site. Proudly created with Wix.com