Sök
  • Magnus Blom

Spännande drag till V86-jackpotten

Travlivet rullar vidare. Jag hjälper travcash.se med tränarintervjuer inför både V86 och V75. Nu har även kanal75 hört av sig och det blir inhopp både torsdag och måndag för nya uppdrag.


Tyvärr blev det ingen knockout av Joe Frazier Boko på Romme. Han blev sittande fast bakom ledaren och det var på det berömda håret han ordnade tredjeplatsen och fixade lite nettopengar. Han såg fortsatt strålande ut och vinner snart.

V86 och 32 miljoner kronor i jackpotten. Spännande och de som vill vara med på ett andelsspel loggar in på atg.se/icatierp och letar upp Hoddles Heta. I kväll tar vi dom!

Dagens spel 1: Spelstopp 21.15 Åbys lopp 8. 12) Bring Me Money (Håkan K Persson)

Håkan K Persson har hygglig form på stallet och en som visade storform senast var Bring Me Money, som provade kvalen till Stoderbyt men aldrig fick chansen sista biten utan gick i mål obrukad. De krafterna kan komma till pass i det här stoloppet. Med rätta ryggar som kommer ”Krut” med torrt spurtkrut sista biten.

Jag lirar 50V och 100P.

Dagens spel 2: Spelstopp 21.40. Åbys lopp 9. 1) The Real Star (Fredrik Persson)

Kalmartränaren går mot ett toppår och har en spännande uppgift framför sig med sexårige The Real Star, som senast i Halmstad var ute i snabbloppet och gick i mål med krafter kvar. Kan ha få fritt under resans gång kan han mycket väl överraska. Formen är nämligen i zenit!

Jag stöttar honom med 50V och 100P.

I kassan: 102 spel. +2009.74 visningar0 kommentarer

© 2023 by Name of Site. Proudly created with Wix.com