Sök
  • Magnus Blom

Snöpligt slut för Ryssby i premiären

Det blev ett snöpligt slut för Ryssby IF i div 6 Värnamo mot gästande Hillerstorps GoIF. Mötet på vackra Lunnavallen slutade nämligen 2–2 (0–1) där gästerna kvitterade på matchens sista spark.

– Retfullt och surt eftersom vi krigade bra i 90 minuter, kommenterade Ryssbys spelande tränare, Daniel Alhbin.

För att vara en premiärmatch bjöds det på bra spel från båda sidor där även tempot var högt uppdrivet. Det var Hillerstorp som gjorde matchens första mål till 0-1, där antalet målchanser var jämnt fördelat.

I andra halvlek tog Ryssby över och utjämnade även rättvist till 1–1 på straff genom Johan Karlsson. Det blåvita gänget tog även ledningen då Noah Andersson rann igenom och kyligt petade in 2–1.

Det såg länge och väl att räcka till seger. Men på matchens sista spark fastställde Hillerstorp slutresultatet till 2–2.

– Oerhört bittert, för vi var värda segern, menade Daniel Alhbin, vars gäng får vänta ett tag på nästa match då den är borta mot Västboås den 12 augusti.

– Det var skönt att vara igång igen och alla var på hugget, så det är synd att det blir ett nytt uppehåll. Men vi får försöka hålla igång efter bästa förmåga.

Målen, Ryssby: 1–1 Johan Karlsson (straff), 2–1 Noah Andersson.

59 visningar0 kommentarer

© 2023 by Name of Site. Proudly created with Wix.com