Sök
  • Magnus Blom

Sjöstrand återvänder till Guddarp

Guddarps IF fortsätter att se om sitt hus inför den kommande division 5-säsongen. Nu kan klubben räkna in ytterligare en spelare som återvänder till Kämpevallen efter några år i Ljungby IF.


Den som bestämt sig för att varva ned är Simon Sjöstrand som alltså lämnar LIF efter en strulig säsong med lite speltid, där han haft svårt att träna i tillräcklig utsträckning på grund av sitt arbete samt att han haft problem med en knäskada. Han gjorde sitt första träningspass med Guddarp i onsdags.

Sportgruppen skriver följande på Guddarps facebooksida:

”Känns givetvis väldigt kul att Simon är tillbaka i GIF igen, en fantastisk person som är väldigt omtyckt av alla överallt. Alltid glimten i ögat och det är lite så det känns när Simon spelar fotboll också, det syns att han gillar att ha roligt på plan och det gillar vi skarpt. Återigen en riktigt Giffare tillbaka på Kämpevallen och det känns fantastiskt kul, hälsar sportgruppen”.


Med Simon Sjöstrand tillbaka i Giffarna har truppen både spetsats och breddats ytterligare. Sedan tidigare har Giffarna gjort klart med kvartetten Filip Ekholm, Erik Johannesson, Eric Bengtsson och Kavin Trinh, samtliga från Ljungby IF.


Med tanke på alla vassa nyförvärv hittills framstår Guddarp som solklara favoriter att vinna serien.

Assisterande coachen i Guddarp, Jarl Magnusson, hälsar Simon Sjöstrand välkommen tillbaka. Foto: Guddarps IF.

103 visningar0 kommentarer

© 2023 by Name of Site. Proudly created with Wix.com