Sök
  • Magnus Blom

Sjätte nyförvärvet klart för Guddarps IF

Guddarps IF fortsätter att vara flitig på värvningsfronten. Nu kan klubben räkna in sitt sjätte nyförvärv inför den kommande säsongen. Men, den här gången handlar det inte om någon spelare från Ljungby IF...


Den som bestämt sig för att representera Giffarna under 2021 är Mandus Andersson, som närmast kommer från Delary/Pjätteryd. Han inledde karriären i moderklubben GoIF Ling och har även spelat i Torpa IF.

Sportgruppen hos Giffarna skriver följande på sin facebooksida:

En 28-årig kraftfull back/defensiv innermittfältare som alltså närmast kommer från spel i DIF/PIF och som vi mött tidigare då han även spelat Torpa och innan dess i Ling. En fysiskt stark spelare som kommer tillföra vår trupp ytterligare styrka och spets i de defensiva regionerna. Stark i luftspelet, viker en tum i närkamperna och en spelare vi insett att vi mycket hellre i vårt egna lag än i motståndarlaget.

”En riktigt bra och gedigen fotbollsspelare som skall bli väldigt spännande att följa på Kämpevallen. Vi har tidigare varit intresserad att få Mandus till GIF, och det är nu väldigt glädjande att han kommer spela med oss framöver. Han har alltid hållit en hög och bra nivå när vi mött honom som motståndare. Som gammal handbollsspelare så är fysiken hans signum och det passar perfekt in i GIF, hälsar sportgruppen.”


Sedan tidigare har kvintetten Filip Ekholm, Erik Johannesson, Eric Bengtsson, Kavin Trinh och Simon Sjöstrand, samtliga från Ljungby IF, skrivit på för Giffarna som med de här nyförvärven får ikläda sig rollen som favorit i sin division 5-serie.


Guddarps ordförande Henrik P Johansson gälsar Mandus Andersson välkommen till Giffarna. Foto: Guddarps IF

135 visningar0 kommentarer

© 2023 by Name of Site. Proudly created with Wix.com