Sök
  • Magnus Blom

Samir hoppar in i fotbollskvalet ”De ville ha min hjälp”

I förra veckan kom det definitiva beskedet att Ljungby IF och tränaren Samir Hodzic bryter samarbetet med varandra efter två år. Nu kan bloggen avslöja att Samir hoppar in och hjälper en klubb som kvalspelar uppåt.


– Det stämmer. Klubben hörde av sig och ville ha min hjälp i kvalet och det är klart jag ställer upp. Jag ska leda träningen redan i kväll (torsdag), hälsar Samir.

Föreningen som Samir ska hjälpa i kvalet är division 6-laget Kånna IF, klubben som Samir kom ifrån innan han tog över Ljungby IF.

Kånna, som slutade trea i division 6 Älmhult, håller just nu på och kvalspelar till division 5 där de inledde med förlust borta mot Västboås med 3–5. Nästa uppgift är Kärda IF hemma på söndag, medan kvalspelet avrundas med bortamatch mot Hooks IF nästkommande lördag.

– Chansen finns fortfarande att nå femman. Jag ska göra allt för att hjälpa Kånna, en klubb som ligger mig varmt om hjärtat.

Kommer du att träna Kånna nästa säsong?

– Vi får se vad som händer, men det är inte omöjligt. Jag trivdes mycket bra där förra gången jag tränade dem (2018) och nuvarande spelande tränaren Namir Nukic känner jag väl sedan tidigare. Går vi inte upp nu i kvalet är jag övertygad om att han kommer att göra 30 mål i Kånna nästa säsong, hävdar Samir Hodzic.


251 visningar0 kommentarer

© 2023 by Name of Site. Proudly created with Wix.com