Sök
  • Magnus Blom

Så skall en mordvinnare se ut...

Tack, Conrad Lugauer! Den tyske topptränaren hade ett dåligt utgångsläge med Romero i en spårtrappa. Men han gasade till på första långsidan och satt i spets 1300 kvar och sedan var dramatiken över efter 11,2/s.700 och oddset 2.97. Så skall en mordvinnare se ut.


Idag är det V75 på Jägersro och 55 miljoner kronor i jackpot. Ni som är sugna på att vafa med på ett andelssystem hittar Hoddles Heta på atg.se/icatierp . Välkomna.


Idag ryggar jag den tyske fotbollsfantasten (håller på Bayern München) igen som har sex starthästar inom V75-spelet, där jag fastnat för en duo som bör sluta bland de tre.

Sedan har jag ett lir på en som är helt bortglömd.

Dagens spel 1: Spelstopp 16.20. Jägersros lopp 5. 10) Nero Maximus (Conrad Lugauer)

Femåringen satt i andra ytter senast och avslutade med skarpa 1.11/s.700 men fick inte slag på en urtapper Vikens High Yield. Han är perfekt inmatchad i det här racet och dessutom på hemmaplan. Hans tunga slutvarv kan tala segerspråk över den långa distansen.

Jag lirar 50V och 100P.

Dagens spel 2: Spelstopp 16.42. Jägersros lopp 6. 9) Devs Daffodil (Conrad Lugauer)

Hon avslutade rykande senast på Eskilstuna och hade bara Dear Friend och Mellby Free före sig. Ställs mot lättare motstånd idag, men innerspår på 40 meters tillägg känns vanskligt. Lugauer är dock en tuffing och han lär dra i högertömmen så fort tillfälle ges. I så fall kommer hennes slutspurt att bita bra.

Jag lirar 50V och 100P.

Dagens spel 3: Spelstopp 17.05. Jägersros lopp 7. Jeans´n Passion (Dan-Åke Olsson)

Den proffsige amatören från Kalmar har genom årens lopp alltid fått fram bra hästar. I det här fyraåriga stoet kan han ha fått fram en ny pärla. Senast fick hon aldrig chansen sista biten och såg strålande ut. Kommer att testas barfota runt om och det bör ge en kick (gick så näst senast vid vinsten, fel i programmet!). Visst, hon har spår åtta över kort distans men det går inte att få allt. Med högt tempo i täten blir hon intressant över upploppet.

Jag lirar 50 VP.

I travkassan: 170 spel. +2945 kronor.

63 visningar0 kommentarer

© 2023 by Name of Site. Proudly created with Wix.com