Sök
  • Magnus Blom

Så här ställer Troja upp mot Borås

På onsdag spelar IF Troja-Ljungby den sista träningsmatchen på hemmais inför säsongen. För motståndet står seriekonkurrenten Borås HC.


– Det är alltid roligt att möta en konkurrent och se både hur vi och de ligger till inför kommande drabbningar i serien, fastslår Trojas tränare, Roger Forsberg, vars adepter har imponerat så smått på försäsongen.

Inte minst i söndags då de körde över Visby/Roma med klara 4–0. Siffror som var klart i underkant.

– Som helhet gjorde vi en bra match. Det var i andra perioden vi började slarva lite och bjöd dem på lite chanser. Det är något vi behöver slipa bort och spela lite tajtare, menar Trojatränaren.

Offensivt såg det riktigt spännande ut och inte minst nyförvärvet Jesper Emanuelsson från div 2-laget Mölndal stack ut från mängden.

– Vi har många kreativa anfallare och de spelar dessutom i hög fart. Jag vill att vi behåller rappheten i spelet även mot Borås.

Alla spelare finns tillgängliga för spel, vilket innebär att Felix Wermelin är tillbaka efter sin sjukdom och att lårkakan Victor Romfors fick i söndags inte var av någon allvarlig art.

– Vi vill vinna matchen och ska se till att Borås får åka hem med en besk smak i munnen efter besöket i Ljungby Arena, slutar Roger Forsberg.

Målvakt: Anton Hjalmarsson (Wictor Ragnewall)

Förstafemman: Daniel Karlsson Thörnros, Tim Bothén, Alexander Bjurström, Victor Gagic, William Romfors.

Andrafemman: Niklas Enberg, Måns Hansson, Carl-Johan Sjögren, Karl Olofsson, Victor Romfors.

Tredjefemman: Kevin Karlsson, Martin Fransson, Emil Ericsson, Noa Muci Lindqvist, Tobias Törnkvist.

Fjärdefemman: Linus Andersson, Felix Wermelin, Jesper Emanuelsson, Simon Wester, Lucas Sjöblom.


106 visningar0 kommentarer

© 2023 by Name of Site. Proudly created with Wix.com