Sök
  • Magnus Blom

Rutinerade ”TT” stannar i Troja

Pusselbitarna i IF Troja-Ljungbys lagbygge inför den kommande säsongen börjar ta form alltmer. Den senaste i raden som förlängt sitt kontrakt är rutinerade Tobias ”TT” Törnkvist, som till Troja säsongen 2014/15 där han spelade 32 matcher.

Efter det har det blivit ytterligare fem säsonger och han tillhör därmed en av veteranerna i truppen, trots att han bara är 26 år.

– Viktig förlängning ur flera aspekter då ”TT” står för en viktig del inom ishockeyn. Att alltid stå upp för sitt lag och stå längst fram när det blåser motvind. En ledare både på plan och i omklädningsrummet, säger sportchefen Daniel Håkansson på klubbens hemsida.

-Nu när vi tappar en hel del erfarenhet och spelare som står för kontinuitet så blir TT ännu viktigare, fortsätter Håkansson och tillägger:

– ”TT” hade en stor men inte så glamorös roll förra året, där han spelade mycket i vårt framgångsrika ”boxplay” och centrade den enhet som ofta ställdes mot motståndarnas bästa offensiva. Det visar att man gör allt för lagets framgång och det värdesätter jag högt, avslutar Håkansson.

Med ”TT”:s underskrift har nu Troja klart med 20 spelare i truppen till nästa säsong med två målvakter, sju backar och elva anfallare.60 visningar0 kommentarer

© 2023 by Name of Site. Proudly created with Wix.com