Sök
  • Magnus Blom

Roliga speldrag till Jägersro - 61 miljoner kronor i jackpot

I eftermiddag riktas travblickarna till Jägersro som står som värd för V75. I potten ligger en jackpot på 61 miljoner kronor att kämpa om.


Jag har som vanligt ”grottat ned” mig för att lösa rebusen och har hittat några roliga speldrag som kan förstärka kassan.

Dagens spel 1: Spelstopp 15.53. Jägersro lopp 4. 10) Benjamin S.H. (Fredrik Persson)

Jag hade fyraåringen som drag till derbyuttagningarna, men han var inte på humör den kvällen utan gjorde bort sig med galopp. Han känns fin i träningen efteråt enligt rapporterna och från springspår på 20 meters tillägg är det bara för Fredde att sända framåt. Felfritt får de andra vara bra om de ska kunna stå emot över upploppet.

Jag lirar 50 VP.

Dagens spel 3: Spelstopp 18.42. Jägersro lopp 11. 4) Exclusive Matter (Christoffer Eriksson)

Fyaåringen tränas av Johan Untersteiner, som dock är avstängd. Näst senast gick han i spets, men fick kanonen Vae Victis Club utanför sig och orkade inte stå emot sista biten. Han provade derbykvalen senast, men försvann genom en galopp i första sväng. Nu har han läge för spets och med de värsta konkurrenterna från bakspår öppnar sig segerchansen. Hela vägen!

Jag stöttar med 50V och 100P.

I kassan: 95 spel. +1645.


Idag är det 61 miljoner kronor att kämpa om på V75. Jag har andelsspel på atg.se/icatierp där ni letar upp Hoddles Heta. Efterfrågan är stor för dagen. Välkomna att vara med.


Återkommer i morgon då derbyloppen och V75 ska avgöras.


Redskapen är framme för att få till sju rätt på V75.

67 visningar0 kommentarer

© 2023 by Name of Site. Proudly created with Wix.com