Sök
  • Magnus Blom

Red Stallions stöttar Troja - profiler med i kampanjen

Att IF Troja-Ljungby är i behov av ekonomisk stöttning på grund av covid-19 för att verksamheten ska fortskrida är ingen hemlighet. Nu har även klubbens supporterklubb Red Stallions bestämt sig för att hjälpa till med en kampanj.


Red Stallions sekreterare Johan Brodén skrev följande på facebook för en dryg vecka sedan:

Hej alla trojaner Inom någon dag starta vi igång vår kampanj till förmån för IF Troja-Ljungby. Syftet med kampanjen är att hjälpa till att hjälpa föreningen ekonomiskt genom pandemin. Vi tänker på hela föreningen, allt ifrån tre kronors hockeyskola, alla pojk- och flicklag, ungdomslag, junior- och A-lag i form av både herr- och damlag. Kampanjen kommer pågå under två veckor och vi kommer presentera aktuell summa för kampanjen löpande. Vi har under arbetet med denna kampanj märkt av ett stort engagemang och starka känslor för vår föreningen, vilket vi verkligen hoppas framgår genom denna kampanj. Alla bidrag räknas, stort som litet. Den trojanska andan är stor i hockeyvärlden, TILLSAMMANS ska vi klara detta! Nuvarande summa: 14920 kr Swish: 123-5661707 Bankgiro: 5553-2006 IBAN: SE29 9020 0000 0902 5667 8717 #swishkampanj #trojatillsammans #trojaljungby #redstallions


Och intresset har varit stort.

Bland annat har Red Stallions tagit kontakt med gamla Trojaspelare som skickat en videohälsning, som finns på Red Stallions FB-sida. De som hittills varit med och skickat en hälsning och stöttat ekonomiskt är Mikael Johansson, Roger ”Ragge” Johansson, Arvid Holm, Olof Mårs samt Leo Gudas.

– Och vi har fler gamla profiler på gång, hälsade Johan Brodén i Red Stallions när bloggen stötte på honom innan matchen mot Kallinge-Ronneby.

Ett bra initiativ för att Troja ska kunna hålla igång verksamheten under rådande omständigheter.219 visningar0 kommentarer

© 2023 by Name of Site. Proudly created with Wix.com