Sök
  • Magnus Blom

Ragnewall förlänger kontraktet ”Besitter en hög nivå”

Nykomlingen i hockeyallsvenskan, IF Troja-Ljungby, fortsätter att se om sitt hus inför återkomsten till näst högsta serien. Idag blev det klart att även målvakten Wictor Ragnewall förlänger kontraktet över 2021/22.


Ragnewall kom till Troja från Oskarshamn efter två säsonger i allsvenskan och dessförinnan gjorde han tre säsonger i Tingsryd, som han var med och förde upp i allsvenskan.

I Troja har han gjort tre säsonger där han hade det lite kämpigt innan jul och även bitvis i allettan och nådde där en räddningsprocent på 90,7. I slutspelet och kvalserien stod han samtliga elva matcher och visade då prov på sin höga kapacitet som burväktare och noterade starka 93,4 i räddningsprocent.

”Wictor visade i Play-off och Kvalserien vilken hög nivå han besitter. En matchvinnarmålvakt som verkligen klev fram när det behövdes som mest. Wictor har under alla tre säsongerna här visat att han vill tillbaka till HockeyAllsvenskan och att det nu blir verklighet är fantastiskt kul för både Wictor och Troja-Ljungby”, säger sportchefen Daniel Håkansson till klubbens hemsida.

I och med Ragnewalls förlängning av kontraktet har nu Troja sex spelare klara inför återkomsten till allsvenskan.


Trojas lagbygge 2021/22

Målvakter

Wictor Ragnewall

Backar

Carl Ehrnberg

Anfallare

Carl-Johan Sjögren

Jesper Emanuelsson

Karl Olofsson

Jesper Ylivainio

Ledare

Roger Forsberg, huvudtränare

Johan Benker, assisterande

Pelle Klintberg, målvaktstränare

Målvakten Wictor Ragnewall förlänger kontraktet med Troja.

91 visningar0 kommentarer

Senaste inlägg

Visa alla