Sök
  • Magnus Blom

Ragnewall biter ihop ”Jag ska få behandling”

I onsdagens bortamatch mot Kristianstads IK utgick IF Troja-Ljungbys målvakt Wictor Ragnewall ut efter två perioder vid ställningen 0–5 på grund av problem med höften. Bloggen har varit i kontakt med burväktaren.

– Jag har haft problem med höften till och från under några veckors tid. Jag har käkat värktabletter och det smärtan har gått ned. Men mot Kristianstad var jag tillbaka på ruta ett igen och det var bara att bryta matchen. Jag hade för ont, helt enkelt, förklarar 27-årige Ragnewall, som är inne på sin tredje säsong i Troja.

Vad händer nu?

– Jag kommer att vara med och träna, trots allt. Under fredagen ska jag få behandling av en kontakt som Benker (Johan) känner. Jag hoppas det hjälper.

Är det viktigt att vara med och träna?

– Jag var borta två veckor från match innan gårdagen och jag vill få lite kontinuitet i matchandet och jag räknar med att jag står på söndag mot Visby/Roma, då jag känner ett ansvar och serien sätter igång om drygt två veckor.

Troja inleder hockeyettan södra borta mot Hanhals den 3 oktober.


632 visningar0 kommentarer

© 2023 by Name of Site. Proudly created with Wix.com