Sök
  • Magnus Blom

Premiärdags för Troja ”Alla har längtat”

I morgon eftermiddag är det äntligen dags för nedsläpp i Hockeyettan Södra. För IF Troja-Ljungbys del innebär det en tripp till Kungsbacka på västkusten för att möta Hanhals IF.


– Alla har längtat efter den här dagen. Det gäller både vi ledare och spelare, säger Trojas tränare, Roger Forsberg, vars manskap haft en fin försäsong med sex vinster och två förluster på åtta matcher.

– Försäsongen har varit extremt lång och varat i nästan tio veckor, mot normalt sex veckor. Nu ska det bli skönt att tävla på riktigt och spela om seriepoäng och det har märkts på de sista träningarna att något är på gång.

När det gäller truppen finns alla spelare tillgängliga och Troja kommer till spel med Wicor Ragnewall i kassen samt sju backar och 13 anfallare.

– Jag vill att vi fortsätter som vi spelat i träningsmatcherna där vi visat prov på fin fart och kreativitet i anfallsspelet.

Vad vet du om Hanhals?

– Inte speciellt mycket. Jag känner deras tränare Janne Ericsson sedan gammalt. De har fått in några nya ”gubbar” och har tidigare varit ett spelande lag.

Hur är känslan inför premiären?

– Den är bra. Vi är förberedda och åker upp till Kungsbacka för att ta tre poäng. Det är det primära, avslutar Roger Forsberg.

Trojas tränare Roger Forsberg har, som så många andra, längtat efter premiären.

60 visningar0 kommentarer

© 2023 by Name of Site. Proudly created with Wix.com