Sök
  • Magnus Blom

Plötsligt händer det...

Äntligen! En milstolpe på travet inträffade i afton då jag drog in drygt 1,2 miljoner till bolaget Hoddles Heta, som spelas på atg.se/icatierp . Det tidigare rekordet var för två månader sedan på Axevalla då det blev 955 000 i kassan.

Faktum är att lapparna var ganska snarlika. På Axevalla spikade jag storfavoriten Handsome Brad och Halmstadhästen Four Guys Dream i sista, där jag hade ett snack med tränaren Håkan K Persson som publicerades på travcash.se.

Då var det 64 andelar som var med i bolaget.

Idag spikade jag megafavoriten Odd Herakles och Halmstadhästen Forlander Am i sista, där jag hade ett snack med tränaren/kusken Johan Svensson som publicerades på travcash.se..

I kväll var det 161 andelar som var med på vinsten.


V75 hann knappt gå i mål innan det började komma grattis-sms, hyllningar via chatten på facebook, mobilsamtal samt på spelsidan.

Stort tack till alla som på ett eller annat sätt hört av sig. Det är något jag verkligen uppskattar, för många har inte det tålamodet utan tror det ska rassla till i spelkassan varje helg.

Nyckelordet är utan tvekan - tålamod.

Jag vill även passa på att tacka travcash.se med Albin och Johan i spetsen som plockade in mig i gänget utan att ens ha kollat värmningen...

Förra gången hann jag inte fira då jag skulle hämta en kompis djupt in i skogarna utanför Ljungby. I kväll slipper jag det bekymret och det ska bli en liten stänkare.

Sköt om er.

PS! För att det ska bli en totallyckad helg vill jag att Tottenham ska fixa tre poäng i morgon borta mot Southampton. COYS!167 visningar0 kommentarer

© 2023 by Name of Site. Proudly created with Wix.com