Sök
  • Magnus Blom

Nya tag på travet - finsk friskus kör draget

Lördagen blev ingen höjdare på travet. Draget Four Guys Dream såg att få ett perfekt läge i andra ytter i första sväng då galoppen kom. Synd, för utan den hade han haft en vettig segerchans då favoriten var ruggigt blek trots att han fick ledningen.

Det går inte att gråta över spilld mjölk.

Nya tag idag på Solvalla.

Dagens spel 1: Spelstopp 16.48. Solvallas lopp 9. 1) Joe Frances Boko (Mika Forss).

GS75-omgången avgörs på Solvalla och för er som gillar att lira Dagens Dubbel kan jag bjuda på en rysare i form av Fredrik Linder-tränade märren Joe Frances Boko, som sett smällfin ut på sistone men inte fått chansen att visa sitt kunnande då hon suttit fast.

Hon spetsade senast från bricka åtta, men släppte sedan över taktpinnen.

Det här blir första gången hon tävlar över sprinterdistans och kusken Mika Forss är normalt en friskus i vagnen och jag hoppas han spänner bågen och försvarar spets. I så fall kan det bli roligt, trots att hon står lite tufft inne i loppet.

Jag provar med 50 VP.

I kassan: 77 spel. +1158 kronor.


Grattis till Lagans AIK som under lördagen tog en historisk triumf då det blev 4–2 mot Lindsdal. Klubbens första seger någonsin i div 3-sammanhang.


Kvällen tillbringas framför teven för att se CL-finalen mellan Paris SG-Bayern München, där jag tippar att tyskarna får lyfta bucklan.


Avslutningsvis. Tottenham träningsspelade under gårdagen. Blev stabila 3-0 hemma mot Ipswich. En bra start på säsongen, där PL drar igång den 12 september.

För Spurs väntar då Everton på hemmaplan. Känns bra då det är en favoritmotståndare.66 visningar0 kommentarer

© 2023 by Name of Site. Proudly created with Wix.com