Sök
  • Magnus Blom

Nya tag på Eskilstuna...

Gårdagens tre lir gav ett litet minus i kassan. Love No Pain slutade trea. Såg farlig ut, men orkade inte utmana sista biten. Zizou slocknade tidigt trots ett fint lopp, medan Heavy Sound såg ut som en vinnare när fältet svängd ein på upploppet, men tappade travet och blev fyra.


Idag är det nya race på Sundbyholm i Eskilstuna Ni som är sugna på att vara med på ett andelsspel loggar in på atg.se/icatierp och letar upp Hoddles Heta. Välkomna.

Dagens spel 1: Spelstopp 15.00. Eskilstunas lopp 6. 9) Beluga West (Peter Untersteiner)

PU:s sexårsmärr skulle betäckas, men tog sig aldrig och nu har hon kommit igång med buller och bång. Var tvåa med mersmak bakom toppstoet Wild Love i Kalmar. Hade all världens otur senast i Örebro då PU blev hängande och fick backa sist. Han tråcklade sig loss på upploppet, men kunde inte bli bättre än sexa. Synintrycket var lysande och här har hon ett lämpligt lopp framför sig. Från springspår på 20-volten kommer hon att sitta i slagläge direkt. Det känns som en toppchans om hon gör om insatserna från slutet.

Jag spelar 100 VP.

Dagens spel 2: Spelstopp 15.45. Eskilstunas lopp 8. 8) Vulcano O.P. (Victor Rosleff)

Ett ungdomslopp där kuskarna max får vara 25 år. En av de allra främsta är Victor, som jobbar hos PU. Här får han chansen bakom en Robert Bergh-häst, där stallet går på högvarv för tillfället. Läget har blivit bättre efter en strykning och hittar han ned i slagläge kommer spurten att bita bra över upploppet. Victor kör med självförtroende för dagen och spelet känns superintressant, speciellt då det dessutom blir barfota runt om.

Jag lirar 100 VP.

I travkassan: 155 spel. +1950 kronor.


13.00 är det kickoff mellan West Bromwich-Tottenham. Nu gäller det att krama ur de sista krafterna innan landslagsuppehållet. Hoppas Mourinho vågar starta med Bale, Son och Kane. Har svårt att se den trio gå mållös från kampen. Tippar 1–3. COYS!Anders Fredriksson, speaker på Solvalla, och Magnus Blom, gör tummen upp för Tottenhams chanser mot West Bromwich.

58 visningar0 kommentarer

© 2023 by Name of Site. Proudly created with Wix.com