Sök
  • Magnus Blom

Ny storförlust för Ljungbys damer ”Rutinen saknas”

Ljungby IF:s damer inledde div 2-säsongen i div 2 Sydvästra Götaland med seger mot Smålandsstenar. Men därefter har det blivit två storförluster. Först mot Astrio med 2–12 och sedan under lördagen mot Lilla Träslövs FF som vann matchen på Lagavallen efter siffrorna 0–6 (0-3).

De spelade ganska enkelt och vann närkamperna och nickduellerna. Vi saknar rutinen, menade LIF-tränaren Edvard Sunjic.

LIF fick en tungt start med ett tidigt 0–1-mål i baken. Därefter ledde ett självmål fram till 0–2 och efter dryga halvtimmen kom även 0–3. Det gjorde att uppförsbacken var brant inför den andra akten.

– Vi hade problem med deras raka spel, erkände Sunjic.

LIF spelade upp sig något efter pausvilan och höll hyggligt jämna steg med gästerna. Under de sista 20 minuterna kom dock ytterligare tre mål från Lilla Träslövs sida vilket gjorde att matchen slutade 0–6.

Vi hade två frilägen som vi missade vid ställningen 0–3. Mål där och vi hade fått lite energi, nu släppte vi istället in tre mål i slutet. 0–6 var för stpra siffror, så stor var inte skillnaden, menade Edvard Sunjic, som inte hade någon spelare som stack ut.

För LIF-damerna väntar nu ett uppehåll till den 15 augusti då de ställs mot Trönninge på bortaplan.53 visningar0 kommentarer

© 2023 by Name of Site. Proudly created with Wix.com