Sök
  • Magnus Blom

McGarett bara nära... - ryggar Rosleff igen

McGarett hamnade i sjunde ytter och hade en mil fram till täten varvet kvar. Han var trög under vägen men var ändå med i striden till kort före mål då han blev snöpligt avslagen. Ronja N.N. galopperade - som väntat - bort sina möjligheter.


Nya tag idag då det finns spännande drag både på lunchen och kvällen.

Dagens spel 1: Spelstopp 13.04. Jägersros lopp 3. 6) Taxi Out (Stefan Persson)

Jag lirade den segerlöse - efter 36 starter - fyraåringen näst senast. Då tog han spets från tillägg och allt såg klappat och klart ut, men han gav sig redan i slutsvängen och var märkligt blek. Den här gången hoppar formstarke Stefan Persson upp i sulkyn och det känns spännande. Från ensamt springspår bör han hitta till spets och då det inte finns någon som kan trycka upp tempot kan han spåra hela vägen. Det känns som nu eller aldrig!

Jag spelar 50V och 100P.

Dagens spel 2: Spelstopp 13.26. Jägersros lopp 4. 9) Asso Errenne (Victor Rosleff)

Fyraåringen satt i tredje inner senast och fick aldrig se dagens ljus utan gick i mål obrukad. Bakspår den här gången och dessutom är det en märklig anmälan då han möter konkurrenter som tjänat drygt 100 000 mer. På formintrycket senast är han dock värd att syna då oddset borde bli relativt högt.

Jag spelar 50VP.

Dagens spel 3: Spelstopp 20.14. Gävles lopp 6. 10) Modern Times (Kenneth Haugstad)

Min polare ”Baggen” drog igång som tränare vid nyår och kan snart summera sitt första år som A-tränare. Han har gjort det bra och en som han snackat väl om är treårsmärren Modern Times, som på tre starter slutat 1-2-1 och imponerat och kan vara en årgångstopp nästa år. Nu kommer hon ut från bakspår i ett treåringslopp för ston och med ett vettigt lopp ska det vara en vettig segerchans.

Jag drar till med 100VP.

I travkassan: 159 spel. +3109 kronor.


74 visningar0 kommentarer

© 2023 by Name of Site. Proudly created with Wix.com