Sök
  • Magnus Blom

Manfall i Ljungby IF ”Vi kommer att kriga”

Nykomlingen Ljungby IF har gjort det strålande sås här långt i div 3 Sydöstra Götaland och parkerar på andraplats och på samma poäng som ledande Sölvesborgs GoIF. Inför fredagens hemmamatch har dock LIF bekymmer.

Klart är att målvakten Morgan Hellman och mittbacken Enes Smajlovic samt talangen Isak Cederlund missar derbymatchen mot Växjö Norra IF på grund av sjukdom. Dessutom är duon Oscar Pedersen och Mubiru Yahaya avstängda, medan Haris Hodzic inte kommer loss från studierna.

Tillbaka i truppen är Filip Ekholm och Josef Karlsson. Målet kommer att vaktas av Olle Salomonsson.

– Även om vi har en del avbräck känner jag mig tillfreds inför matchen. Nu får de som inte fått så mycket speltid chansen och jag är övertygad att de vill visa sig från sin bästa sida. Vi kommer att kriga hårt för att vinna igen, hälsar LIF-tränaren, Samir Hodzic.

LIF, tabelltvåa men på samma poäng som Sölvesborg, har imponerat hemma på Lagavallen där de tagit full pott efter tre matcher via 2–0 mot Högsby, 4–1 mot Nybro och 1–0 mot Åryd.

Kommer den fjärde raka hemmavinsten mot Växjö Norra, som inför seriestarten var tippat som ett topplag men nu kommer till spel med tre raka förluster.


Enes Smajlovic i LIF, som avgjorde mot Åryd, missar matchen mot Växjö Norra.

136 visningar0 kommentarer

© 2023 by Name of Site. Proudly created with Wix.com