Sök
  • Magnus Blom

Målrik matcher väntar i Jössarinken och Billingehov

Mariestads BoIS gjorde 1–0 mot Vimmerby HC efter drygt tre minuter och det såg oroligt ut för en stund för underspelet på 5,5 mål. Gästerna kvitterade till 1–1 i slutet av andra och sedan hände inte mer. Underspelet satt som en sportkeps till 1.80.


Nya tag.

Bloggen känns i alla fall på gång.

Dagens spel: Spelstopp 15.59. Mörrum–Troja över 6 mål till 1.98 och Skövde-Huddinge över 6 mål till 1.98.

Ett klassiskt möte i Jössarinken där Troja av tradition alltid haft det tufft. Mörrum har fått luft undre vingarna efter segrarna mot Mariestad och Huddinge. Har ett lag som har en vass offensiv. Höjer sig alltid också när de möter Troja och vann här i grundserien med 5–4.

Även Troja har tagit två raka segrar. Forsberg var tillbaka senast i båset mot Dalen och det hade en positiv effekt. Saknar Bothén och William Romfors idag.

Känns som en vidöppen kamp där det lär bli full sula från start till mål,

Skövde har haft ett tufft program, men visade lite tåga när de vann efter straffar mot Dalen borta i fredags. Får tillbaka två backar till den här kampen.

Huddinge tillhörde på förhand en av favoriterna, men har hamnat i källaren efter sex raka förluster. Har kapacitet och här kan i princip allt hända. Huddinge vann hemmamatchen med 7–4. Det känns som det kan rassla iväg igen i Billingehov.

Jag lirar 44 kronor på dubbeln till 3.90.

I hockeykassan: 47 spel. +244 kronor.


36 visningar0 kommentarer

© 2023 by Name of Site. Proudly created with Wix.com