Sök
  • Magnus Blom

Ljungby IF fortsätter lagbygget

Ljungby IF fortsätter att bygga ihop en slagkraftig trupp inför den kommande division 3-säsongen. Nu kan klubben presentera två nya spelarförlängningar.


LIF:s sportgrupp jobbar för högtryck för tillfället och har gjort klart med två nya kontraktsförlängningar med två lovande spelare.

Först handlar det om Armend Isufi,

”En kille som gör ett stort jobb i det tysta. Han har sedan han kom till LIF visat en härlig vilja att utvecklas som fotbollsspelare. En ödmjuk kanonkille som fick göra debut i Div 3 under året, och hade säkert fått mer chanser om det varit en ordinarie säsong.

Armend är stark, snabb och härlig fighting spirit, har utvecklat sin bolltouch, passningsspel, och kommer med säkerhet att utvecklas ännu mer under 2021. Gör alltid jobbet med ett leende på läpparna”., skriver sportgruppen på hemsidan.


Den andra det handlar om är Sven Holst, en av många fantastiska ungdomar i Ljungby IF.

”Född 2004 men har redan varit i A-truppen ett tag, och kommer att bli en spelare att tala om under lång tid framöver. En försvarsspelare som har en härlig vinnarskalle , och som spelar ett moget försvarsspel trots sin låga ålder.

Snabb, bra blick för spelet, bra passningsspelare och många överraskas av hans tuffhet i närkamperna. Är alltid på träningar och kör dessutom extra pass, och det ger och kommer att ge fortsatta resultat i hans karriär.

Sven har alla möjligheter att ta en plats i A-laget under säsongen. En lugn och seriös person som passar perfekt i vårt lagbygge inte bara 2021 utan även flera år framöver”.


Det lär komma fler nyheter inom kort från sportgruppen i LIF.


190 visningar0 kommentarer

© 2023 by Name of Site. Proudly created with Wix.com