Sök
  • Magnus Blom

Ljungby IF förstärker ledarstaben

Ljungby IF, som slutade trea som nykomling i division 3 den gångna säsongen, har gjort klart med en förstärkning på ledarsidan då Magnus Olsson, senast sportchef i Växjö DFF, tackat ja till rollen som huvudansvarig på Ungdomssidan.

Ljungby IF skriver följande på sin hemsida om den senaste rekryteringen. ”LIF gör nu en satsning på att ytterligare förstärka vår position som en av Sveriges bästa föreningar på ungdomssidan.

På herrsidan är sedan tidigare välmeriterade Ilija Dobric huvudtränare (med Per-Åke som Assisterande och Linus som Målvaktstränare) nu går Magnus in som huvudansvarig i satsningen på en U-trupp och Juniortrupp där framtidens A-lagsspelare skall hämtas. Framtiden ser otrolig ljus ut med många ambitiösa spelare och vi är oroligt glada att få in denna kvalitetsresurs i ledarstaben runt våra spelare. Magnus har en otrolig meritlista med ledaruppdrag både på och utanför plan, och Ljungby IF har nu tränare på yttersta nivå som skall bidra till att lyfta fotbollen i regionen ytterligare en nivå. Det som präglar Magnus utöver hans kunskap är hans stora engagemang och noggrannhet. Han kombinerar detta med att vara en "lagspelare". Han passar perfekt in i den profil som vi eftersökt som huvudansvarig för våra talanger. Magnus är redan igång med träning av våra juniorer och vi hoppas att vi under 2021 kan spela fotboll och se resultat av att ha seriösa träningsvilliga ungdomar, som coachas av en stabil ledarstab. Magnus kommer naturligtvis att jobba nära vår ledarstab i A-truppen för att säkerställa att vi tex matchar våra talanger rätt. I U-trupp och Juniortrupp kommer Stefan Olofsson och Pontus Ahllwy fortsätta som uppskattade ledare, och det ingår även en målvaktstränare i form av Dag Karlsson. Vi är rustade för framtiden Magnus, Välkommen tillbaka till Ljungby IF, och lycka till !

// Sportgruppen”

Magnus Olsson är redan igång som ungdomsansvarig i Ljungby IF. Foto: Ljungby IF.

116 visningar0 kommentarer

© 2023 by Name of Site. Proudly created with Wix.com