Sök
  • Magnus Blom

LIF utnyttjar klausul i kontraktet

Under torsdagen stod det klart att det inte blir någon fortsättning för Samir Hodzic som herrtränare i Ljungby IF. Nu har klubbledningen förklarat på hemsidan hur de ser på saken. Där lämnar de också en rapport om damlagets status.


Ljungby IF skriver följande på hemsidan:

Ljungby IF meddelar idag att man inte avser att fortsätta ett tredje år med tränaren Samir Hodzic. Bägge parter har rätten att säga upp avtalet 1+ 1 år som skrevs hösten 2019 och den klausulen väljer vi att använda oss utav.

Samir har motsvarat de förväntningar klubben ställt och resultatmässigt gjort ett bra jobb. Vi vill nu gå framåt i utvecklingsarbetet och kommer inom kort att presentera ledningen för herrlagets kommande säsong och vår avsikt att avancera till division 2 stärks ytterligare med de rekryteringar som kommer att ske med tränarstab, resurspersonal och spelare.

Vi tackar Samir för ett riktigt gott jobb och uppfyllt uppdrag under de två senaste säsongerna med en övertygande serieseger i div 4, 2019 och sedan följer upp med en finfin 3:e placering i år som nykomling i div 3. Vi önskar Samir lycka till i sina framtida utmaningar!

Vi passar också på att tacka målvaktstränaren Stefan Olsson som väljer att sluta, ett besked vi visste var i antågande efter vår kontraktering av honom våren 2019. Stefan har svarat för ett gediget jobb som målvaktstränare under en lång tid. Vi önskar Stefan lycka till och en skön återhämtning.


Beträffande tjejerna så vill vi fortsätta med samma tränare och stab runt om, personer som vi tycker driver, utvecklar unga tjejer i rätt riktning. Trots degradering till division 3 så ser vi en bra utveckling på truppen och en professionell ledning ligger bakom tjejernas framsteg som inte alltid går att läsa i tabeller.

Vi kommer igen.

Styrelse / Sportgrupp

Ljungby IF127 visningar0 kommentarer

© 2023 by Name of Site. Proudly created with Wix.com