Sök
  • Magnus Blom

Laxarna simmade lugnt...- målrik dubbel lockar

Efter halva matchen såg det bra ut då Mörrums GoIS ledde med 1–0 mot gästande Skövde IK i Jössarinken. Två bjudningar av hemmalaget inom några minuter bäddade för två baklängesmål och gjorde ställningen till 1–2. Siffror som stod sig matchtiden ut och Laxarna simmade verkligen ovanligt lugnt


Nya tag.

Under söndagen spelas det tre matcher i allettan södra och jag fastnade för två och låter Visby/Roma–Troja vila i fred.

Dagens spel: Spelstopp15.59 Mörrum–Dalen över 5,5 mål till 1,68 och Skövde–Karlskrona över 5,5 mål till 1.85.

Mörrum trodde jag hårt på i fredags mot Skövde, men det såg segt ut överlag och de var en riktig besvikelse. Mörrum ligger åtta och behöver poäng för att kunna spela vidare. Hemma brukar de bjuda på öppna spjäll.

Dalen har tappat lite i toppen efter bara en poäng på de tre senaste matcherna och det är förstås oroande. Till dagens match återkommer några spelare och truppen är därmed ordinarie. Att de vilade i fredags borde innebära pigga ben. Är också riktigt vassa i powerplay med en utdelning på 38.64.

Dalen vann hemmamötet med 7–2.

Skövde, näst sist i tabellen, vann i fredags borta mot Mörrum med 2–1, men bjöd definitivt inte på någon skönhockey. Segern betydde att de tog sista chansen att haka på platserna ovanför som leder till play in. Har bara fyra matcher kvar att spela och borde ösa på framåt om de vill förlänga säsongen.

Karlskrona ligger sist i tabellen, men har faktiskt bara spelat nio matcher (fem färre än Skövde!). Formen är iskall med bara en poäng på de fyra senaste kamperna och dessutom har de ett tungt avbräck i skadade kaptenen Niclas Johansson. KHK var spelledigt i fredags och borde inse allvaret och ösa på framåt.

Skövde vann bortamötet med 6–3.

Jag lirar 77 spänn på dubbeln till oddset 3.11.

I hockeykassan: 50 spel. +177 kronor.


39 visningar0 kommentarer

© 2023 by Name of Site. Proudly created with Wix.com