Sök
  • Magnus Blom

”Laxarna” hugger en hemmaseger

Söndagens spel, över 6 mål mellan Troja–Borås, såg mörkt ut då det endast stod 1–0 efter halva matchen. Men, med 17 minuter kvar stod det 5–1 på jumbotronen och hoppet levde i allra högsta grad. Tyvärr blev det inga fler mål och pengarna tillbaka.


Många intressanta matcher står på menyn i kvällens omgång där jag hittar en match odds som ser spännande ut.

Dagens spel. Spelstopp 19.00 Mörrum–Kalmar 1 till 2.27.

Ett möte mellan sjuan och nian som inte har rosat marknaden hittills. Efter två raka segrar kom ”Laxarna” ned på jorden ordentligt då de fick stryk med 1–7 borta mot Halmstad efter en medioker insats. Revanschlustan borde vara otroligt stor och det här känns som sista chansen att haka på topp 5, som leder till allettan. Kapaciteten finns offensivt och nu är det verkligen att visa det mot ett givmilt Kalmar som släppt in 36 mål hittills. Att dessutom sponsorerna gått in och stöttat dem med x antal tusenlappar per mål de gör borgar för att de borde vara ordentligt tända.

Kalmar har bara vunnit en match hittills och det var när de krossade Halmstad med 10–1. I övrigt har det gått trögt och chansen att nå allettan måste betraktas som ytterst små. Framåt har de en stark offensiv, men det finns stora brister i de bakre leden.

Jag lirar 50 kronor på Mörrum.

I hockeykassan: 11 spel. +200 kronor.


Laxarna tar en ny seger?

56 visningar0 kommentarer

© 2023 by Name of Site. Proudly created with Wix.com