Sök
  • Magnus Blom

Kvalserien eller semester - avgörandets stund inne för Troja

Bloggens hockeykassa fortsätter att växa. Underspelet på 5,5 mål mellan Vimmerby–Troja var aldrig i fara. 54 sekunder före full tid kom 2–1 till hemmalaget. Samtidigt gjorde Nybro processen kort med Visby/Roma och vann med 5–2, så spelet på -1,5 mål satt också och dubbeln på 2.96 var hemma.


Nya tag.

I dag är det avgörande drabbningar mellan Vimmerby-Troja respektive Hudiksvall–Östersund. Vilka slår följe med Nybro och Mariestad till kvalserien? Och vilka gäng får gå på semester?

Dagens spel: Spelstopp 16.69. Hudiksvall-Östersund 1 till 1.98 och Vimmerby–Troja under 5 mål till 1,81 (pengarna tillbaka om det blir fem mål!).

Hudiksvall vann i går med klara 5–1, men avgörandet skedde inte förrän i slutet av matchen. Hudik vände 0–1 i matchserien mot Piteå och jag tror de lyckas även mot jämtarna.

Noterbart är att matchen, precis som i går, spelas i Söderhamn.

Vimmerby avgjorde andra mötet mot Troja med 54 sekunder kvar i går och vann med 2–1 och fixade till en avgörande match idag. Det var, som väntat, en tät och jämn match med oerhört få målchanser. Känslan är att det åter blir en målsnål tillställning där båda lagen väntar på ett misstag från motståndarens sida.

Troja stannade kvar i Vimmerby efter matchen och kvartade över på ett hotell för att komma väl preparerade inför dagens kamp.

Jag lirar 42 kronor på dubbeln till 3,58.

I hockeykassan: 6 spel. +342 kronor.


Får Trojas materialare Terry Hägg packa in klubborna för säsongen eller blir det kvalserien för Troja. Allt avgörs idag borta mot Vimmerby.

183 visningar0 kommentarer

Senaste inlägg

Visa alla